Jó hírek, öröm, szép helyezés!

Jó hírek, öröm, szép helyezés!

A szülők és napköziseink visszajelzéséből és bizalmából is tudjuk, hogy szeretnek minket.
Ezúton is köszönjük a bizalmatokat és a dicsérő szavakat, ami mindig nagyon jól esik!

A felsőoktatási intézményeket és középiskolákat évről évre rangsorolják, azonban a kisebb korosztály számára eddig nem volt egy áttekinthető szempontrendszer a szülők tájékoztatása számára. A Jövő Iskolája felkért egy kutatóintézetet, hogy végezze el ezt az elemzést a magánóvodák és családi napközik felmérésére is.

2012. novemberében eljöttek hozzánk is. 160 családi napközit kerestek fel, de persze nem volt kötelező a részvétel. Mi izgatottan vártuk a vizsgáló munkatársat, hiszen jóleső, ha a munkánk néha megmérettetik és visszajelzést kapunk, hogy jó úton haladunk.

Mérték a hely felszereltségét, ellátottságát, szabadidős-kötött programok arányát, mozgást, szabadban kint töltött idő mennyiségét, egészséges étkezést, technikai jellemzőket…

Ta-ta-taaaa, szólt a trombitaszó és megérkezett a várva várt eredmény. Nem is sejtettük, hogy ilyen magas helyezést érünk majd el.

A Mankaház Családi Napközi a 13. helyen végzett!!! 🙂

Ezenkívül 8 kategóriában megnevezték az első 5 napközit, amik közül mi a „Legjobban felszerelt (eszköz-ellátottság, legnagyobb játék és könyvkészlet, legtöbb fejlesztőeszköz, hangszer)” és a „Legjobb művészeti nevelést adó” kategóriában az első 5 napközi közé kerültünk!!!

Igyekszünk a továbbiakban is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalat nyújtani amellett, hogy őszinte szeretettel gondoskodunk a gyerekekről!

Várunk szeretettel a 11. kerületben, Sasadon!


Címünk:

1118 Budapest Előpatak utca 20/b.

Órarendről érdeklődni lehet a

06 (30) 305 4149 számon

A bölcsőde előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető.

További elérhetőségeink:

mankahaz@mankahaz.hu

www.mankahaz.hu

www.facebook.hu/mankahaz