Csapatunk


Franciska
– vezető

Mindig gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, de az élet kicsit másfelé vitt…az egyetem elvégzése után rendezvényszervezéssel foglalkoztam, férjhez mentem, gyerekeim születtek. Ezalatt megerősödött bennem ez a gondolat, hogy kellene egy jó gyermek központú hely és belevágtam.  Nem csak azért, hogy segítsek a dolgozó szülőknek, hanem mert azt tapasztaltam, sokszor kevés idő jut  olyan fontos dolgokra, mint a játék, éneklés, mozgás, az önmagunk és a körülöttünk élők megismerésének fontos eszközei. Művész családban nőttem fel, nálunk a rajzolás, a zene, a dal első pillanattól fogva egy közös nyelv volt, amin öröm volt beszélni. Mi a bölcsődénkben a napi rutin mellett virágokat és növényeket ültetünk, sokat rajzolunk, gyurmázunk, „kreatívkodunk” majd, a gyerekek játékosan ismerkedhetnek az élet dolgaival. Jó levegõn, biztonságos és  szép környezetben, szeretõ közösségben.

 

Zsófi- kisgyermekgondozó-nevelő

10 éves voltam amikor megszületett a legkisebb unokatestvérem. Teljesen oda voltam érte. Mivel a keresztapukám nem messze lakott tőlünk sok időt töltöttem náluk. A családi összejöveteleken is (ami nálunk elég gyakori volt) mindig az unokaöcsémmel voltam. Ekkor  döntöttem el,hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, így mikor a középiskolát befejeztem nem volt kérdés számomra hogy ezt a pályát válasszam. Már 4 éve dolgozom ebben a szakmában és minden percét élvezem 😀  Nagyon jól kijövök a gyerekekkel, hamar kialakul köztünk a kölcsönös szimpátia és bizalom. Az eddig szerzett tapasztalataim is ezt bizonyítják az odajáró gyerekek szülei szívesen hívnak engem munkán kívül is gyermekük vigyázására.

 

 

Evelin – csecsemő és kisgyermeknevelő-gondozó

Már óvodás korom óta, mindig a nálam fiatalabb gyermekekkel játszottam, terelgettem, istápoltam Őket. Erősen élt bennem az elhatározás, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni. Úgy gondolom a szakmám a hivatásom. Büszkeséggel és örömmel tölt el, ha láthatom a gyermekek fejlődését és részese lehetek ennek a folyamatnak. Fontos számomra, hogy megfelelő példát mutassak és segítségükre legyek a helyes szokások kialakításában, játékos módon történő neveléssel. Minden nap arra törekszem, hogy kialakuljon a gyermekekkel egy olyan szeretteljes és bizalmi kapcsolat, mely által biztonságban érzik magukat, vidámak és kiegyensúlyozottak, ezáltal örömmel járjanak hozzánk. Mióta szakmámbam dolgozom a kisgyermekek iránt érzett szeretetem és felelősség tudatom még inkább erősödött, gyakran szabadidőmben is eljárok babysitterkedni.

 

 

 

Várunk szeretettel a 11. kerületben, Sasadon!


Címünk:

1118 Budapest Előpatak utca 20/b.

Órarendről érdeklődni lehet a

06 (30) 305 4149 számon

A bölcsőde előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető.

További elérhetőségeink:

mankahaz@mankahaz.hu

www.mankahaz.hu

www.facebook.hu/mankahaz